Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2008 20:28 - Всички жени са ку*ви
Автор: maymi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 76023 Коментари: 118 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Всички жени са курви, с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена”

Наполеон Бонапарт

Безапелационно и авторитетно.

И всички жени са кучки. Защото между двете понятия няма особена разлика като влагана категоричност. И като отношение.

От темата изключвам модата за разбиране или по-скоро за криво разбиране на понятието „кучка” - модел в последните години от холивудските продукции до чиклит литературките. „Кучката” като синоним на успяла, самостоятелно справяща се с живота жена. Жена, която няма нужда от мъжко покровителстване, изкарва достатъчно, изглежда както си иска, прави което й харесва, от колана и висят мъжки скалпове, но само ей така, за разкош...защото определено може и без мъже...във всички сфери може. Модата за това е мода, за да се следва без да мислиш или да се задълбочаваш в анализи.

Категорично – Всички жени са ку*ви/кучки.

Двоен стандарт

Светът винаги е бил и е мъжки. За добро или за лошо. Казват, че Господ си знае работата, значи е за добро. И в много отношения съм съгласна с него. Излишен авантюризъм е да подлагам на съмнение физическите и психическите качества на половете, уменията им, прагматизма на единия и емоцията от страна на отсрещния пол и ползата от въпросните качества в сюблимни моменти. Но двойния стандарт – защо?

Защо различен аршин за качествата на двата пола в моменти на успехи или кариера например? Ако мъж изкачи поредното стъпало в професионален или обществен аспект, това се дължи на неговите можения, упоритост, предприемчивост и креативност. А издигането на жената?! За коя от тези жени не е споменато пренебрежително-ироничното: „Кой знае колко св..ки е направила...”

Мъжът е готин, мъжкар, желан мачо, ако с успех балансира между няколко сексуални партньорки. Мъжът задължително трябва „да си походи” докато е млад. Повече „ходене” е равно на по-голямо уважение в общество. Много и едновременни връзки буди главно възхищение от дамския и нескрита завист от мъжкия пол.

Жената с няколко едновременни връзки! Правилно – ку*ва или кучка. Принудена от двойнствеността на стандартите (вероятно заради останалите несправедливости на жените е дадена възможността за умело хитруване) да запомни, че публично - след първия й мъж, всички останали са номер две.

Видове (поводи) жената да бъде наричана „кучка”

Тя е самостоятелна и независима. Има добра работа и заплата, собствено жилище и автомобил. Обува често панталон, носи къса коса и говори отсечено. Респектира с умения и поведение и всички подозират, че тъмната й тайна е, че играе фокстрот върху мъжки трупове.

Тя си плаща сметката. Тя е винаги добре изглеждаща и никога не мрънкаща. И никой не знае как й достигат силите и да готви, чисти и възпитава децата. Всъщност, някой има ли колебания по казуса – Защо мъжете измислиха за жените еманципацията :))

 Жената е негърът на света

...Караме я да се гримира и да танцува.

Ако не ще да е роб,

казваме, че не ни обича,

ако е искрена,

казваме, че се прави на мъж.

Унижаваме я,

а се правим,

че е нещо по-висше от нас...

Тя е разкрепостена емоционално и сексуално. Всъщност, тя обича свободата и не се притеснява от истината. Има своя трактовка за изневярата (а искате ли някой път да подъвчем изневярата и гледните точки по отношение на каноните?!). Тя не крие, че не записва бройката на мъжете в живота си. Лесно започва връзка и лесно я приключва. Тя знае значението на „неангажиращи отношения”. Вероятно ги предпочита пред варианта колегите й сутрин да казват, че е недо...

Тя е жената, която избира. Влакът не е последен, гарата дава възможности за преценка. И после, след избора, не се сърди на никого за припряността, за бързането и мятането на първия врат.

Тя е красива и млада. В голяма част от случаите пристига от провинцията в големия град. Мечтае за среща още от гарата към ЦУМ (за това преминава маршрута пеша), с влиятелен импресарио или голям продуцент, който пленен от красотата й веднага да й предложи фотосесия за рекламния календар на Кремиковци или бясна кариера в телевизия Планета. Но това не се случва веднага и започва работа в компромисна кръчма или при наистина късмет – бутик за бельо в пряка на Витошка. Временно. Само за да си плаща сметките (ох, че са скъпи тези квартири в София, а и кафето...ужас). Тогава се появява Той. Опитен, зрял, добре облечен, ухаещ прекрасно, уверен циник с плътен глас и бавен провлачен изказ. Той говори на келнера в Кемпински на ти. Предлага й вечеря на брега на морето, с пренесена на пясъка специално за двамата маса и свещи. Той има отговор на всички въпроси, има и може всичко.

Тя е кучката, която е с него само заради парите му, защото е с двадесет години по-млада....

А дали няма вариант да е впечатлена от него. В очите й да изглежда Бог, мъжът с главна буква. Всъщност, дали истинската й и искрена възхита и респект не е любов!!

Тя просто не харесва теб. Мъжете, в моменти на откровение казват, че „разликата между ку*вата и кучката е, че ку*вата спи с всички на купона, а кучката спи с всички с изключение на мен”.

Съвременна ситуация... Актуален начин на мислене...

Чуйте това!

Ой, Недо, Недо мори, вземи ме Недо.

Ако не ме вземеш Недо, ветрот ке те вземе кучке, що ми мана найде...

Кратко е!
http://davinci.host.bg/play:9b3b334b
Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. noir - ~ N ~
27.01.2008 22:05
Yes! Почти... някъде 40%.

"ку*ви/кучки" - ами, не! Колкото и странно да звучи и точно аз да го казвам, не, не, не и не! Има невероятни жена на този свят, за които не само си заслужава да си дадеш живота, ами направо да се ожениш за тях!

"Светът винаги е бил и е мъжки" - само формално. Зад всеки преуспял мъж се крие по една жена ;)

"А издигането на жената?!" - напоследък забелязвам, че много от високопоставените позиции са заемани от жени. Някак си ... женска солидарност ли, качества ли...

"Мъжът задължително трябва „да си походи” докато е млад" - въпрос на възпитание, давано от жените. Жените са тези, които са падат по опитни и желани мъже. Било признак, че имал качества. На мен ми прилича на работата с лешоядите - колкото повече се събират, толкова повече се събират.

"Жената с няколко едновременни връзки! Правилно – ку*ва или кучка." - Пълен парцал. Евала на мацката, че си е намерила много касички, но ... това е позволено само на мъжете. Не само заради престижа, но има някакво подсъзнателно убеждение в това. Това, може би: http://www.zdrave.bg/?c=n&id=1116

"Тя е самостоятелна и независима" - това може само да ме радва. Макар, че малко по-нагоре написах нещо за кариерата. И мъжете сме малко състезателни натури. Повечето.

"Тя е разкрепостена емоционално и сексуално" - не може да се влюби, може би? Не отдава значение на човека до себе си? "Курва", каза някой.

"Тя е красива и млада" - до тук всичко добре. Останалото ... Ти го каза.

"Тя просто не харесва теб" - Еврика. Няма кучки, има мъже, които не са получили това, което искат!


В крайна сметка аз си имам собствено мнение по въпроса и то е, че в живота трябва да има баланс. Всяко отклонение карат хората, които са го извършили, да падат много надолу в моите очи. Независимо кой какъв е.

Иначе браво за старанието :)цитирай
2. maymi - Хей, noir
27.01.2008 22:43
На повечето места си се самоопровергал, само напомняне ;)

"Светът винаги е бил и е мъжки" - само формално. Зад всеки преуспял мъж се крие по една жена ;)
ЗАД мъжа, ОК. Самата писана история, цялостната картина на миналото фактически привилегирова само обществените и политическите действия на “първия пол. Жените като субект са били “скрити от историята”. Те са фона, на който са представени мъжете. Или жените се появяват като герои само като повод за някой от проблемите или катастрофите за държавността.

"А издигането на жената?!" - напоследък забелязвам, че много от високопоставените позиции са заемани от жени. Някак си ... женска солидарност ли, качества ли...
Съмнение за качества, а :))

Явлението с название “телегония”....как да не се гепя и за това. Още повече като знам, че - На пръв поглед изглежда, че между хората и животните има много общо. На втори - също.
Но не го приемам като комплимент за хората...

"Тя е красива и млада" ...и наивна, и впечатляваща се, и омеква при вида на Него, и му се възхищава, и той е различен от всичко, което е виждала преди.....а защо това да не е любов, като поводите за влюбване са точно такива...

Иначе, естествено срещу обобщенията и категоричностите се излиза с обобщения и крайности, нямаше друг начин :)))

цитирай
3. noir - ~ N ~
27.01.2008 22:45
Да не мислиш, че ще покажа своята еманципирана, феминистка същност наяве? :D
цитирай
4. maymi - Ех, noir...
27.01.2008 23:40
А как мразя феминизма и еманципацията, ако знаеш... :))))))
цитирай
5. fro - Хе,
27.01.2008 23:41
жените като сме бясни на някоя посестрима сами я нареждаме с такива епитети, пък после се дразним на мъжете за това обобщаване и въобще никаквите критерии за тия определения.
Сред женското съсловие има сентенции като "Всички мъже са прасета"; "Мъж ли е, не го жали" и пр красоти, ама така се получава като търсим причини за неудачието ни с мъжете.
Такива обобщения лесно оправдават и смъкват отговорността, че може би нещо в твоя избор и критерии за мъж/жена не е наред.
цитирай
6. maymi - Знам, fro...тихо!
27.01.2008 23:46
Понякога нещата се решават само, ако мъжете се чувстват виновни априори :))
цитирай
7. bizcocho - :)
27.01.2008 23:56
prekaleniq svetec i Bogu ne e drag...........:))))))))))),a grozdeto.....kiselo:)))))))))))
цитирай
8. noir - ~ N ~
28.01.2008 00:05
"Мъж ли е, не го жали" - аз съм казал - мачкайте мъжете, докато можете :D
цитирай
9. evrazol - О - о, да, точно така.
28.01.2008 01:28
Както казваш света е мъжки. И в него има само ТРИ начина да се реализираш - като кучка по горната схема, или като член на организацията Джемини ...
цитирай
10. анонимен - sylph
28.01.2008 01:34
Хаа.. :)

Имало едно време един "Магазин за мъже".В него влизали само жени за да си търсят мъж.Пред входа имало голяма табела,която гласяла:
1.Вие може да посетите магазина само веднъж!
2.В магазина има 6 етажа.Качеството на мъжете се повишава с етажите.
3.Може да си изберете мъж от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж ,но нямате право да променяте избора си.
4.Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Един ден в магазина влязла една жена.След като прочела на входа на първия етаж "Мъже,които имат работа" тя веднага се качила на втория.Там пишело:"Мъже,които имат работа и обичат децата".Жената се качила на третия и там пишело:"Мъже с работа,обичащи децата и необикновенно красиви"
Жената се поколебала ,но все пак решила да види какво има на четвъртия.Там табелата гласяла:"Мъже с работа,обичащи децата,ослепително красиви и помагащи в къщи.""Страхотно!"-казала си жената, но все пак решила да се качи на петия.Там табелата гласяла:"Мъже с работа,обичащи децата,невероятно красиви ,помагащи в къщи и невероятно романтични".На жената много и се искало да остане тук и да си избере половинка, но се преборила с чувствата си и тръгнала нагоре.А там пишело:
"Вие сте посетителка номер 12 760 956,тук няма мъже,този етаж съществува само за да докаже за пореден път,че на жените не може да се угоди.Благодаря,че посетихте нашия магазин!"

А точно срещу този магазин бил открит "Магазин за жени".
На първия етаж се предлагали жени ,които обичат да правят секс.На втория-богати жени,които обичат да правят секс.А от третия до шестия етаж
ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ
цитирай
11. tera - Хахах,
28.01.2008 09:27
аз пък не мисля, че на мъжете им трябват поводи, за да наричат жените кучки, просто отвътре си им идва -като житейска аксиома. :)

А разсъжденията на noir ми напомнят един виц за видовете жени, които според мъжа са -

Курва - на всички дава
Мръсна курва - на всички дава, на мен не дава
Досадница - само на мен дава

Приятен ден на всички :)
цитирай
12. demoniceye - В този случай...
28.01.2008 10:07
Аз съм кучка и к*ва и съм горда от това. Проблем????
:)))))
цитирай
13. maymi - :))
28.01.2008 10:39
Подскачам срещу двойния стандарт, клишетата, калъпите и общите знаменатели....
И на мъжете като от вътре им идвало.... Хмм...

Ако си говорим само за обстоятелства, причини и поводи - ще звучи като оправдание.
Не бих искала.

Но, че света е мъжки - е!

И, че най-честатите причини за квалификациите са: завист, засегнато его, някаква форма на отказ...това е факт.
цитирай
14. alisa - :)
28.01.2008 10:52
Пишете ме и мен, ако някой има нещо против ще си оставя "курвенския" номер да разбере що за кучка съм! :)))))))
цитирай
15. stone - две неща искам да кажа
28.01.2008 13:13
1. относно двойния стандарт - един мъж произвежда на ден по няколко милиона сперматозоида, а една жена за цял живот само няколкостотин яйцеклетки (по една на месец за 30 години = 360). ето защо мъжът може да си "походи" както го наричаш - защото нищо не му струва, биологически погледнато. а жената не може да си позволи да ходи без да подбира, защото една яйцеклетка и това, което се ражда от нея, е ужасно скъпа. пак биологически погледнато. ето ти го простото обяснение.

2. за курвите - да ти кажа, мъжете нямаме нищо против тях. жените много повече се обиждат на "курва" и много мразят курвите. защо ли - ами защото най-важният актив на една жена е вагината й. едно време я е продавала за храна, сега за влияние, понякога направо за пари. по същество сватбата е обещание от страна на мъжа, че цял живот ще е верен на жена си, ще я обича и подкрепя, материално и емоционално, срещу употреба на вагината й.
а всичко, което подбива стойността на този актив (например курвите) е смъртна заплаха за жените.
цитирай
16. tani4ka73 - страхотен пост!аз съм кучка или ...
28.01.2008 13:38
страхотен пост!аз съм кучка или както ви се харесва и се чувствам прекрасно!от време навреме се влюбвам и тогава страдам,но през повечето време съм кучка с няколко "Касички".нали знаете каква е първопричината за появата на кучките - някой,който е изпепелил душата им ,докато те са били млади и красиви и са си мислели,че живеят в приказка.
и още нещо:съпругата получава осигуровка до живот след брака,но кучката получава сърцето,душата,цялата му страст и разбира се портофейла му.обичам екстрите и лукса.
цитирай
17. virginblack - не всяка красива и млада дама при...
28.01.2008 13:40
не всяка красива и млада дама пристига от провинцията с тази цел. младите момичета идват по-скоро да учат тук. контаттувам доста с млади и красиви момичета, които и учат и си скъсват задниците от бачкане, но не по плочките и нямат никави илюзии за това къде са и какво са. съзнанието на провинциалното момиче далеч не е толкова меркантилно, освен ако няма зад гърба си някоя амбициозна майка да ги бута натам или ако самото то не е тъпо дете с изчетени около 50 страници литература и то от списание Блясък. Но за тази категория е ужна и голяма рутина в работата с трите полови органа на жената.
цитирай
18. анонимен - Защо
28.01.2008 15:04
пишеш "ку*ви" вместо "курви"?
цитирай
19. maymi - :)))
28.01.2008 15:45
stone
Искаш да кажеш, че с производството на няколко милиона сперматозоида дневно (съпоставено на нашата една яйцеклетка), на вас по-често, по повече и по-така ви се прави секс ли?!? Ооо.....грешка :))
Не говорим за възпроизводства и раждане на деца, нали разбра!
И ако това е оправданието за двойния стандарт, значи за убийство да ме оправдаят с това, че имам хрема. Пак някакъв секрет тече... :Р

tani4ka73 - нали това казвам, щом получаваш сърце и душа, не си кучка. Сега пък зор да си :)))

Иначе всички сте прави - моделът от филмите, фолка, списанията.....обърква ценностите и деформира стремежите...
цитирай
20. анонимен - Между кучката и курвата
28.01.2008 16:10
има огромна разлика, колкото това да не изглежда така.
Първата може да се бори, да скача в огъня, да се жертва, но не и да бъде жертва.
Това обръщение, ку/ко между жени , значи в днешно време и възхищени, от нешо постигнато по някакъв си нейн начин.
Докато втория тип жени меко казано са си "шаврантий", които обаче винаги са в краката на някой, защото това единствено могат.
цитирай
21. rotazia - И аз забравих за сърната в мен, по...
28.01.2008 16:22
И аз забравих за сърната в мен , по-добре късно отколкото никога !
цитирай
22. injnina - Поздравления
28.01.2008 16:56
за много интересния пост и начина на развитие на въпроса.
И двете оцеляват по някакъв начин!!!
цитирай
23. stone - @20
28.01.2008 17:26
точно за това говорим. вътрешната ти природа, като жена, те кара да си селективна в избора на партньор, защото имаш много малко яйцеклетки и не можеш да си позволиш да ги хабиш за кого да е.
докато аз мога да си пръскам сперматозоидите по всяка курва, защото ги произвеждам с милиони на ден.
ето затова е двойният стандарт. и не мисли, че няколко хиляди години развитие на човешкото общество могат да ти моделират държанието и мотивацията повече, отколкото милиони години еволюция. голяма част от нещата се случват по инстикт, подсъзнателно.
цитирай
24. анонимен - много закъснял
28.01.2008 19:14
този пост бе. този стоеше като въпрос още когато дебелите лелки навряха телесата си в клинове, за да позаприличали, така, на жени. те сгрешиха много и сега продължават да хлипат в самотните нощи. ние живеем в друго време, слава богу! ето защо като една видна кучка аз никога не се интересувам от нищо, което е по-далече от носа ми!!! :)
цитирай
25. анонимен - Наполеон Бонапарт,
28.01.2008 19:39
биологията и двойният стандарт..тц тц тц...Колко сложно:)
Аз просто ще тегля една майна на тези, които смятат, че щом някоя историческа личност е произнесла някакви думи, то те моментално придобиват сакрално значение :)
цитирай
26. maymi - stone!
28.01.2008 21:09
Искаш да кажеш, че мъжките жирафи го правят по-често от женските ли :))))

И стандарта се изразява в етикетите, в схващанията и в квалификациите.
цитирай
27. maymi - teona
28.01.2008 21:13
Тегленето на майни е въпрос на личен вкус...

А разни личности определено са произнасяли някакви неща. Може да ги приемеш за сакрални (и понякога не вреди, даже напротив), може и да се опиташ да ги опровергаеш (което правеха до голяма степен хората тук). При всички положения, когато някой реши, че една тема му е любопитна, си струва мисленето...
цитирай
28. bizcocho - :)nali sam si maina,ta za mainite:)))
28.01.2008 21:45
4ovek moje da tegli maina navsqkade, zavisi kakvo 6te ostane sled neq v nego....:))))))))))
цитирай
29. анонимен - маями,
28.01.2008 21:50
На мене ми харесва мисленето, показано по-горе :)

Колкото до вкуса - така е :)
Въпрос на вкус е и да се наричат всички жени к.рви,също недобър вкус - нали правилно съм те разбрала - затова не мисля, че този вкус става добър единственопоради това, че е бил проявен от Наполеон Бонапарт:)
Дано сега съм по-разбираема.
цитирай
30. анонимен - Браво-такива сме, каквито им от...
29.01.2008 00:56
Браво-такива сме,каквито им оттърва на другите.Дерзайте...:)
цитирай
31. strianakiev - Как мислите, защо в бита...
29.01.2008 16:43
Дори когато жената се омъжва казват Ивана се жени..народа никога не казва Мара или Пена се омъжва? В реалния свят в който сме потопени не по наше желание...силата е жената...тя следва природните закони защото е съвършена..не се противопоставя на природата си..Мъжът е лошата добавка към жената, която създава хаоса и промяната...и благодарение на тази лоша добавка света малко по-малко проумява, че да се следват законите на природата е задължително, но не с намерението от което се ръководи жената...тя по природа само може да взима...а за да се промени света жената трябва да осъзнае промяната, като задължителено минава през тази неприятна и смърдяща добавка наречена мъж.
цитирай
32. анонимен - az!
29.01.2008 18:38
Аз съм всички тях в едно. Един ден съм едната, другия ден другата. В един час съм едната, в друг другата, според човека до мен, хората около мен. Докато търся.. Когато ме разочароват съм кучка, когато ме правят щастлива съм любяща и жената мечта. Всеки има своите моменти в живота: кучки, любими, мразещи, обичащи. Мъжете също... Няма правила и определенията извън контекста не винаги са правилни.. А и кой ли не обича кучките?! ;)
цитирай
33. evrazol - Добрей
29.01.2008 21:11
Жената трябва да е независима, равнопоставена и самостоятелна. Конституцията я защитава от дискриминация по полов признак. /На мъжа не му дреме дали го защитава конституцията./ Законът я защитава от домашно насилие и изобщо в България за права все още се борят жените, хомосексуалистите и Доган. С кого се борят не е ясно. Щото ако нямаш противник пехливанлъка се превръща в кудкудякане.
Айде, добрей.
Света е мъжки от времето на матриархата. Но в този мъжки свят жените не се борят за матриархат, а за „равнопоставеност”
В разказа „На нивата” от Елин Пелин, Боне Крайненеца оре нивата си със Сивушка и Белчо. И малко преди Сивушка да „кабардиса” Боне го упреква:
– Не бързай толкоз, Белчо, че Сивушка не може като тебе... Белчо, изпечен стар вол, пъхти с ноздрите и пристъпя като някой големец. Дребната Сивушка се напъва с всичка сила. Устата и се отворила, гръбнакът и се превил на кочияшка, тънката и опашка се накокържила.
Белчо пристъпи еднаж, тя – два пъти. Оплезила език – върви!
Бе то, с крава оре само сиромах, щото вола е за оране, а кравата за друго, ама карай. Добрей.
Впрегнати в ярема на живота, така си го карахме семейно доскоро и Белчо въздържаше устрема и силата си, щото Сивушка неможе като него.
През 90-те Белчовците напънаха Белчовска мускулатура и интелект, и едни станаха бизнесмени, а други – охранители. Дали защо решиха че им е такова призванието или видяха своя шанс, незнам, ама добрей! Белчовска работа!
През 90-те Сивушките се изпрегнаха и го удариха на кариеризъм, феминизъм, популизъм и най-вече на себереализация, каквото и да е това.
Не знам какво постигнаха, ама добрей. Някои от тях, гледам са започнали да се питат: - Ние кучки ли сме, или не сме кучки? Това разбира се е краткотраен интерес, с който запълват паузите в емоционалната си нестабилност
А забелязали ли сте как се измества акцента в любовната лирика? Чувствата в нея, ако не са ориентирани на вътре, са насочени в безадресното безвремепространство. Щото мъжете, жените и поетите си станаха самодостатъчни.
То не, че някой изпитва романтична носталгия и би искал да се върне образа на достойната жена и достойния мъж , ами да си приказваме!
Докато гените ни вземат разумното решение, телата ни да станат двуполови и започнем да се оправяме сами какво друго да правим.
А бе, добрей!
цитирай
34. maymi - Аз не съм кучка!
29.01.2008 22:54
Но ако само това ми беше интересно, нямаше да пиша цял пост.
Написах го заради тези жени, които се самоопределят като кучки, приемайки квалификациите и страничните вменявания...

Следствията обикновено имат някаква причина. Ако в момента има по-различни жени от природното и изконното схващане за жена, то е защото са налице и подходящите обстоятелства. Причината не са само мъжете (макар че там е като със скачените съдове - по-малко мъжки момчета - повече мъжки момичета)...но наистина не е само това. Има достатъчно гадни поводи за женското отдалечаване от природата...

И все пак, дори и с подобна констатация, жените пак не са кучки. Просто не са. Дано не звучи феминистки, защото мотивът ми най-малко е такъв, но жените са си жени и ще си останат такива. Защото има по-силни неща от обстоятелствата за бягство от природата. Най-малкото не съм чувала за жена, блудствала с четиригодишно дете....

Кучки ли! Не приемам квалификациите, а още по-малко приемам автоквалификациите в тази посока....
цитирай
35. анонимен - Мъж
30.01.2008 00:10
""Светът винаги е бил и е мъжки" - само формално. Зад всеки преуспял мъж се крие по една жена ;)"
Зад всеки преуспял мъж не се крие една жена...а просто аксесуар които преуспелия мъж трябва да има! ...а жената за преуспелия мъж ...е лубовницата !
цитирай
36. klesk - а зад всяка преуспяла жена се крият ...
30.01.2008 01:00
а зад всяка преуспяла жена се крият по 10 мъже...минимум ;)
цитирай
37. arizonadream - ех...
30.01.2008 01:43
най-лошото е, че жените сами си го правим... на повечето мъже дори не им се занимава да лепят етикети и да казват коя каква е, но виж жените са винаги готови да "споделят" коя с кого е легнала, заради парите му ли се е оженила, как може да е такава курва и т.н. някои от завист, че и на тях им се иска, но не им стиска :) други от липса на личен живот, трети по навик.
не че мъжете са цвете - хем искат по-лесно да им пускат, хем после се оплакват, че всички жени са курви и са твърде лесни. един вид хем ги боли, хем ги сърби.
и така ще бъде, докато хората не престанат да се осъждат един друг и да съдят за останалите по не дотам значими неща. тоест винаги.
цитирай
38. hankrum - още нещо от известни личности по отношение на жената...
30.01.2008 10:49
"Скъпа млада госпожице, смея да твърдя, че в казаното от вас има много истина, а докато го казвахте, изглеждахте много красива, което е далеч по-важно."
"Жените са декоративен пол. Те никога нямат какво да кажат, но го казват очарователно. Жените представляват победата на материята над ума, както мъжете представляват победата на ума над морала."
"Единственият начин за жена да се погрижи за себе си, е да бъде от полза за мъж, който може да си позволи да й бъде от полза"
„Жената е човешко същество, което се облича, дърдори и се съблича.“
„Жената царува, но не управлява.“
„Жените имат равни права с нас, но в техните интереси не влиза да се ползват от тях.“
„Красивата жена се харесва на очите, а добрата на сърцето; едната е прекрасна вещ, а другата е съкровище.“
„Можеш да намериш жени, които никога не са имали любовници, но е трудно да намериш такива, които са имали само един.“
„Мъжете имат своите права и нищо повече; жените — техните права и не по-малко.“
„Не знам защо жените искат да имат всичко, което имат мъжете. Нали между впрочем жените имат мъже.“
„Независима жена — това е жена, която не е намерила никой, който иска да бъде зависим от нея.“
„Няма нищо по-печално от живота на жени, които са умеели само да бъдат красиви.“
„Рядко ни привързва към жената това, с което ни привлича.“
„Чудна е природата на жените. Те обичат да се харесват дори на тези, които не харесват.“
„Смятам, че жената ще бъде последното нещо, цивилизовано от човека.“
цитирай
39. maymi - Хей, хане...
30.01.2008 11:10
Много интересна селекция....малко и тенденционна, а :))))
Но мерси, мерси!
Без пренебрежението, напомнянето си струва. Това е сериозно...
цитирай
40. hankrum - Хей,Ми....
30.01.2008 11:44
... радвам се ,че успявам да внеса емоция в душевността ти...надявам се да е положителна с оглед на изписаната във полза на жените "тенденциозност"...познавам жени , които се чувстват поласкани ,когато ги наричат кучки ... те винаги привличат мъжете ,защото са едно по-рядко красиво и ценно завоевание за тях :)
цитирай
41. docho - ;]
30.01.2008 20:11
Всички жени са курви...с изключение на майките ни...но да не забравяме ,че и те са жени...
цитирай
42. nikolaybg - За мен жените не са кучки, колкото и ...
03.02.2008 09:40
За мен жените не са кучки, колкото и много да са ме наранявали...
Но ако ти е интересно, погледни (ако случайно не си го направила) цитати от Ото Вайнингер- човекът, който "доказва", че жената не е морално същество, че тя не изпитва състрадание, че тя не може да се развива, че тя е чисто сексуална по същността си, че е сводница, и т.н....Една интересна фраза: "Жената трябва да стане мъж".
Колкото и да са "особени" тези възгледи, признавам, че вайнингер е гений в начина, по който изразява омразата си към жените...На какво се дължи тя , както и защо се самоубива на 23 г., не се знае...
цитирай
43. анонимен - nf
23.02.2008 00:05
Жените са си виновни че ги наричат курви.Секи ден гледам 13 годишни момичета с къси полички,чак и прашки си сложили.Почват да се бутат при по големите момчета и да им се пускат,само после да се похвалят на друшките "Аз се е*ах с тоя и съм нещо повече от вас".(момичетата се развивали по бързо от момчетата,но се съмнявам на 13 да са толкова развити умствено камоли физически,че да налитат на сичко с к*р).Така че не винете нас за собственото ви падение.
цитирай
44. анонимен - nc
12.03.2008 16:54
Много съм впечатлена, от официалния постинг...за съжаление нямах възможността да прочета всички коментари, но не мога да пропусна да кажа и своя...
Реално, ако някой мисли друго от споменатото и е от мъжки пол - значи страда от синдрома : "Къса П***а"...друго е излишно...!Има специалисти, които помагат, да не забравяме...доста жалки картинки при вида на красива и самостоятелна млада жена....всичко друго, но не и истината!
цитирай
45. анонимен - kurvite sa si kurvi,kuchkite sa si kuchki.
23.04.2008 20:13
kogato edna dama na sredna vazrast ne se chuka,tova shte oznachava fenizam,kogato edna darta koshnitsa se chuka,tova oznachava prevazhodna stepen kurvalak,kurvite pone sa dobronamereni,kuchkite maloko zlobni,saglasete se s men,che i dvata vida sa dobre doshli za evolyutsiqta na chovechestvoto,kakvo bi stanalo,ako zemqta se izpalni s pedali i travestiti,anomaliq na 21 vek!
цитирай
46. анонимен - xanax
31.08.2011 18:02
The internet marketer of this website has achieved a very excellent job the following and I will probably be back on a typical schedule for new subject areas.
цитирай
47. анонимен - higher search engine rankings backlinks services
26.09.2011 03:36
backlink popularity seo information <a href=http://xrumerservice.org>improved search engine rankings</a> backlinks service
цитирай
48. анонимен - Last Minute Mexico Cialis
26.01.2012 18:31
Chinese Generic Viagra Recommended Dosage Of Amoxicillin Strep Throat <a href=http://www.archive.org/details/alibolton>Sildenafil cash delivery cod</a> Buy Tadalafil Prescription Tablet Online Epocrates Ativan Patient Soma While Nursing Mody Diabetes Definition Autosomal Dominant Inheritance <a href=http://www.archive.org/details/nobleyang>Tadalafil no scripts needed COD</a> Tramadol Fda Pregnancy Category C Coupon Proscar Amoxicillin 250mg Tea Generic Viagra And Lavitra <a href=http://www.archive.org/details/rafaelgaines>Merck Methotrexate Without</a> Yasmin And Amoxicillin Pregnancy Tramadol Length In System Ultram Er Prozac And Excessive Anxiety Online Prescription For Viagra Propecia <a href=http://www.archive.org/details/BuyAmbienWithoutPrescriptionUsCanadaUkAustraliaEuropeGermany>Buy Ambien Cr 12.5 Mg</a> Methotrexate Google Methotrexate Effectiveness Rheumatoid Arthritis Rate Of Cialis At Walgreens Augmentin Xr Dosing Amoxicillin Clavulanic Acid <a href=http://www.archive.org/details/BuyAndPurchaseSomaSaleSomaUsaOrderingWithoutScript>Buy Soma Online No Prescription Florida Watson Cod</a> Buy Cheap Soma Prescriptions Downloadable Aurora Information Tramadol Hcl Is Sertraline Prozac Online Cheapest Prescription Buy Tramadol <a href=http://www.archive.org/details/DetoxDietBuyTramadolDietPillTramadolInformationTabletsTabs>Buy Prescription Medication Tramadol Online</a> Rheumatrex No Prescription Traduction Cheap Novo Venlafaxine Xanax How Long And Xanax Can You Drink Alcohol Xanax Types Seizures Amoxicillin Precautions Infectious Mononucleosis Online Prescriptions Singulair Rxpricebusterscom
цитирай
49. анонимен - Prozac Images
29.01.2012 07:50
Is Lorazepam A Controlled Substance Iv <a href=http://www.netvibes.com/somabuyonline>Soman No Doctor</a> Generic Viagra Soft Tabs Next Day Tramadol Propoxyphene How Do You Snort Xanax Buy Soma Cheap No Prescription Online Pharmacy <a href=http://www.archive.org/details/DetoxDietBuyTramadolDietPillTramadolInformationTabletsTabs>Buy Cod Tramadol Fast No Prescription</a> Zosin Amoxicillin Lorazepam And Cold Medicine Levo Dromoran Ultram In 9 Panel Drug Test Coreg Oral Smoking Crushed Prozac <a href=http://www.netvibes.com/tramadolnoprescription>Tramadol No Prescription Feldene</a> Recreational Use Of Prozac Drugs Lexapro And Amoxicillin Prozac Coreg Bloomington Dose Xanax Weed <a href=http://www.netvibes.com/cialisnoprescription>Cell Cialis Online No Prescription</a> Myasthenia Gravis And Amoxicillin Tramadol For Cats Side Effects Clopidogrel Online Buy Plavix Ultram Nausea Withdrawal Symptoms <a href=http://www.netvibes.com/femara>Is Femara Better Than Hcg</a> Adderall And Wellbutrin Marque No Prescription Viagra Online Prozac Social Phobia Target Prescription Drug Vardenafil Hydrochloride <a href=http://www.netvibes.com/buyadderall>Wellbutrin Xl Adderall</a> Coreg Cr Half Life Anaphylactoid Reaction Methotrexate And Hepatitis C Liver Biopsy Chewy Cialis Uk Levitra Drug Levitra Pharmacist Prescription How Long Does It Take Work Tramadol Ultram Flexeril 300 Mg
цитирай
50. анонимен - Prozac Drug Test
09.02.2012 18:34
What Does Prozac Do For You Loss Of Appetite <a href=http://www.netvibes.com/accutanenoprescription>Accutane And Amoxicillin</a> Tramadol Emedicine Dosage Cialis Soft No Prescription Quality Online Pharmacy Sildenafil Recreational What Amoxicillin Bars <a href=http://www.netvibes.com/buyplavixgeneric>Buy Clopidogrel Plavix</a> Find Prescription Ultram Without Cod Bloomington Furosemide Dose Acyclovir Aldara Tramadol Fioricet With Codeine Weight Gain Amoxicillin Pregnant Penicillin Antibiotic <a href=http://www.netvibes.com/buyvicodinesvisamastercardonline>Buy Vicodin Online Legally</a> Tramadol Sustained Release Tablets St John's Wort Viagra How Stuff Works Drugs Prozac Upjohn 55 Fass Atarax Online <a href=http://www.netvibes.com/buyonlineordertabstrazodonesecurepharmacy>Buy Trazodone Without Otc</a> Propecia Or Finpecia Saturday Delivery Tramadol Prescription Amoxicillin Dose For Children Strep Throat Soma Next Day Prescription <a href=http://www.netvibes.com/prescriptionpriceswellbutrinxanaxonlinebuy>Wellbutrin Sr 150 Mg Reviews</a> Switching From Ativan To Lunesta Cialis Softtabs Prescription Free Substitute For Ultram Back Pain Viagra Infertility Cialis Levitra <a href=http://www.netvibes.com/buyallegra>No Prescription Buy Allegra Fexofenadine Hcl 180mg</a> Generic Viagra From China How Long Does Prozac Half Life Last Is Singulair Safe While Breastfeeding Buy Amoxicillin Antibiotic Amoxil Tadalafil Brazil Methotrexate Futures
цитирай
51. анонимен - Singulair And Add Meds
10.02.2012 14:39
Buying Viagra Uk Online Prescription <a href=http://www.netvibes.com/buyclomidvisa>Buy Clomid Online No Prescription Female</a> Cheap Soma Prescriptions Sauce Cod Amoxicillin Depression For Babies Should I Quit Taking Methotrexate Cialis Super Active No Prescription Ontario <a href=http://www.netvibes.com/buycelebrex>Uses Celebrex</a> Bargain Bupropion Sr Prescription Clopidogrel Casper Methotrexate Gestational Trophoblastic Disease Tramadol Werking <a href=http://www.netvibes.com/nizoral>Diabetes Nizoral</a> Subaction Showcomments Cialis Smile Online Vicodin Prozac Mixing Prozac Effects On Fetus Depression During Pregnancy Mirtazapine And Tramadol Serotonin Syndrome Xanax For Communication Anxiety <a href=http://www.netvibes.com/buyadderallonlinevisamastercard>Recording Lexapro And Adderall</a> Cialis Super Active Online Consultation Xanax Joint Pain Soma Hot Flashes Xanax Parkinson No Prescription Needed <a href=http://www.netvibes.com/buyprovigil>Buy Provigil Online No Prescription</a> Pharmacy Tadalafil Generic Viagra Lasix Blood Sugar Potassium Levels Viagra And Children Saving Viagra Chicago Online Pharmacy <a href=http://www.netvibes.com/cymbaltabuynoprescriptionacceptmastercardvisa>Cymbalta Weakness</a> How Long Do Side Effects Of Tramadol Last Patients Obtain Sildenafil Prescription Nrt And Zyban Methotrexate And Nursing Leucovorin Rescue Tramadol Pharmacy Side Effects Zithromax Group A Strep Macrolides
цитирай
52. анонимен - Tramal Tramadol Hydrochloride Cancer Drug
17.02.2012 16:15
Soma Carisoprodol Soma Carisoprodol <a href=http://www.netvibes.com/neurontingeneric300mg>Neurontin 300 Mg Benefits</a> Generic Levitra 20mg Dizziness Fainting Cialis Orgasm Methotrexate For Psoriasis Information Can You Take Amoxicillin <a href=http://www.netvibes.com/nexium>Nexium Safety Pregnancy</a> Xanax Other Names Habit Forming Viagra Instructions For Use Can I Take Xanax While Breastfeeding 1942 Viagra <a href=http://www.netvibes.com/buyprevacid>Prevacid Bad For You</a> Naturlig Viagra Eco Herbs Oxycodone A 214 Xanax Prozac Dictionary Obsessive Compulsive Disorder Buy Cialis In Austria Viagra And Propecia Learn <a href=http://www.netvibes.com/buyadderallnoprescriptionnomembershipno>Topamax Adderall</a> Ultram And Suboxone Get Off Enerflex Propecia Methotrexate Ototoxic Drugs Methotrexate Yellow Fever Avoid <a href=http://www.netvibes.com/buytramadolonlinewithoutaprescription>Buy Prescription Without Online Generic Tramadol</a> Xanax Maximum Strength Buy Sildenafil Without Prescription Methotrexate Subcutaneous Treatment Of Rheumatoid Arthritis Nausea Tramadol Hydrochloride <a href=http://www.netvibes.com/methotrexate>Methotrexate And Libido Impotence</a> Motilium Domperidon Is Levitra A Health Zyban Bupropion Hcl Will Cialis Make Me Last Longer Taking Viagra Methotrexate For Keratitis Tizanidine And Soma
цитирай
53. анонимен - Курвите са два типа - красиви и гр...
21.02.2012 11:09
Курвите са два типа - красиви и грозни, обобщено са . мъжки и женски
цитирай
54. анонимен - rbyjquodad
02.04.2012 19:50
http://nammbnjdfkfgkhjyyy.com nammbnjdfkfgkhjyyy
<a href="http://nammbnjdfkfgkhjyyy.com ">nammbnjdfkfgkhjyyy</a>
<a href=http://nammbnjdfkfgkhjyyy.com >nammbnjdfkfgkhjyyy</a>
цитирай
55. анонимен - knvonitu
02.04.2012 22:23
is viagra safe for young men http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11792.0 cost of viagra at cvs http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11792.0 - viagra prices cvs <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11792.0 ">viagra price in canada</a> viagra original purpose
цитирай
56. анонимен - xqhoxmir
02.04.2012 23:37
accutane third course http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13494.0 40 mg accutane <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13494.0 ">buy accutane in uk</a> accutane nose bleeds http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13494.0 - acne drugs accutane
цитирай
57. анонимен - ijhiugtm
03.04.2012 00:51
alprazolam 0.125 http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22523.0 alprazolam 0.25 mg tablet http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22523.0 - alprazolam xr 3 mg <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22523.0 ">alprazolam 0.5 mg</a> blue alprazolam
цитирай
58. анонимен - huillewq
03.04.2012 02:01
nolvadex clomid hcg http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15450.0 purchase clomid online no prescription <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15450.0 ">clomid canada pharmacy</a> clomid late menstrual cycle http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15450.0 - buy cheap clomid online no prescription
цитирай
59. анонимен - nziepnyv
03.04.2012 03:11
combivent and albuterol http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15478.0 - buy combivent online no prescription http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15478.0 cheap combivent online <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15478.0 ">buy combivent online no prescription</a> boehringer ingelheim combivent
цитирай
60. анонимен - zptnhoah
03.04.2012 04:21
modafinil crash http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13590.0 - modafinil usa <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13590.0 ">modafinil order</a> modafinil focus http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13590.0 modafinil purchase online
цитирай
61. анонимен - vqeetxen
03.04.2012 05:30
valium z 3927 http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11775.0 valium mail order http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11775.0 - valium order online <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11775.0 ">valium buy uk</a> xanax to valium
цитирай
62. анонимен - eidxehbm
03.04.2012 06:46
ajanta pharma kamagra http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15531.0 - buy kamagra jelly online <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15531.0 ">kamagra usa</a> kamagra st 100 http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15531.0 buy kamagra from india
цитирай
63. анонимен - dyftruoi
03.04.2012 08:05
doxycycline hepatitis http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=46972.0 - doxycycline hyclate online <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=46972.0 ">doxycycline for sale</a> doxycycline and ivf http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=46972.0 doxycycline 100mg acne
цитирай
64. анонимен - rcznrmkf
03.04.2012 09:24
xanax g3719 <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15660.0 ">xanax white pill</a> easiest way to get prescribed xanax http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15660.0 - best online pharmacy xanax http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15660.0 .5 mg xanax
цитирай
65. анонимен - mcgafxch
03.04.2012 10:17
atrovent cost http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=46552.0 atrovent 0.03 price http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=46552.0 - atrovent price generic <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=46552.0 ">atrovent hfa inhaler price</a> atrovent dosage ems
accutane sans ordonnance <a href="http://blacksro.com/forum/showthread.php?95290-where-to-buy-accutane-no-prescription ">buying accutane in australia</a> buy accutane uk http://blacksro.com/forum/showthread.php?95290-where-to-buy-accutane-no-prescription - accutane pharmacy prices http://blacksro.com/forum/showthread.php?95290-where-to-buy-accutane-no-prescription buying accutane india
meridia sibutramine online <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13588.0 ">meridia capsules online</a> meridia where to buy http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13588.0 - order meridia online canada http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13588.0 meridia where to buy in uk
цитирай
66. анонимен - oejbtikx
03.04.2012 11:37

acomplia kopen [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11848.0]acomplia for sale no[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11848.0 acomplia sale <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11848.0 ">buy acomplia online cheap</a> acomplia preisvergleich ohne rezept
combivent inhaler coupon discount http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13545.0 buy combivent inhaler uk [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13545.0]buy combivent canada[/url] <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13545.0 ">combivent cost canada</a> combivent mdi price
buy augmentin duo forte <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17842.0 ">augmentin 625 price</a> augmentin 500mg cost [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17842.0]augmentin cost insurance[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17842.0 much does augmentin cost insurance
levitra discount coupons <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15546.0 ">levitra price in the us</a> buy levitra no prescription mastercard [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15546.0]viagra levitra cialis prix[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15546.0 levitra pharmacy prescription
price ativan <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=46541.0 ">ativan buy online canada</a> ativan canada prices [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=46541.0]order ativan no prescription[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=46541.0 ativan price canada
цитирай
67. анонимен - qfdutwql
03.04.2012 12:59

modafinil ritalin kaufen [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13590.0]modafinil online buy[/url] http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13590.0 buy provigil modafinil no prescription <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13590.0 ">modafinil costo</a> modafinil prezzo
clonazepam uk buy http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11676.0 clonazepam cheap no prescription <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11676.0 ">purchase clonazepam no prescription</a> clonazepam for sale no prescription [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11676.0]clonazepam buy philippines[/url]
cheap diazepam from india <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15499.0 ">cheap diazepam</a> diazepam for sale [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15499.0]diazepam online buy[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15499.0 diazepam no prescription mastercard
cheap meridia pills uk <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17885.0 ">meridia buy online no</a> buy meridia no prescription mastercard http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17885.0 meridia generic buy online [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17885.0]cheap meridia online[/url]
buying retin a in australia http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11945.0 retin online purchase <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11945.0 ">buying retin a in canada</a> where to buy retin a online no prescription [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11945.0]retin a shoppers[/url]
цитирай
68. анонимен - iuprzftd
03.04.2012 14:35

generic cialis no prescription cheapest price <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15445.0 ">cialis prices canada</a> cialis schweiz kaufen http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15445.0 cialis na recepte cena [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15445.0]buying cialis online canada[/url]
buy meridia cheap no [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22687.0]meridia dosage prescription[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22687.0 meridia 15 mg price <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22687.0 ">meridia 15 mg online</a> meridia weight loss pills buy
xanax cheap online pharmacy http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15663.0 purchase xanax no prescription <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15663.0 ">can you get xanax</a> xanax in mexico online [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15663.0]xanax online pharmacy reviews[/url]
purchase augmentin <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11642.0 ">augmentin order</a> augmentin price philippines [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11642.0]augmentin duo price[/url] http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11642.0 augmentin price without
цитирай
69. анонимен - eahufsgf
03.04.2012 16:10

xenical cost nz http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29431.0 cheapest xenical weight loss [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29431.0]can i buy xenical[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29431.0 ">xenical precio</a> xenical price in canada
zithromax bestellen http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17925.0 order zithromax azithromycin online <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17925.0 ">zithromax canada cost</a> buy zithromax 500mg generic [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17925.0]azithromycin zithromax sale[/url]
kamagra for sale in south africa [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22659.0]buy kamagra 100mg chewable[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22659.0 buy kamagra jelly hong kong <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22659.0 ">kamagra bulk buy</a> buy kamagra 100mg online
cheap meridia canadian pharmacies http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11926.0 cheap meridia online [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11926.0]meridia cost without[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11926.0 ">meridia pills online</a> meridia 10 mg price
ventolin inhaler price uk http://blacksro.com/forum/showthread.php?95739-buying-ventolin-inhaler-no-prescription ventolin online pharmacies [url=http://blacksro.com/forum/showthread.php?95739-buying-ventolin-inhaler-no-prescription]ventolin 4mg buy[/url] <a href="http://blacksro.com/forum/showthread.php?95739-buying-ventolin-inhaler-no-prescription ">buy ventolin nebules 2.5</a> buy ventolin nebules online
цитирай
70. анонимен - xpxqexmf
03.04.2012 17:46

dose cialis cost [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22583.0]cialis 20mg 12 stuck preis[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22583.0 ">mg cialis price</a> cialis safe to buy http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22583.0 cialis gunstig online
can you get clomid over the counter <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17855.0 ">clomid hcg trigger sale</a> buy clomid online no http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17855.0 clomid sale cheap [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17855.0]clomid without rx[/url]
xanax online from us [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15655.0]can you get xanax[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15655.0 ">xanax in australia buy</a> buy xanax cheap no prescription http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15655.0 xanax price
purchase xanax online pharmacy http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22804.0 buy xanax online without <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22804.0 ">anyone ordered xanax</a> xanax without rx [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22804.0]xanax ordered by mail[/url]
цитирай
71. анонимен - ezhwsbrd
03.04.2012 19:12

clonazepam 2mg tablets price [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17858.0]buy clonazepam no rx[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17858.0 ">cheap clonazepam online no</a> clonazepam drugstore http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17858.0 clonazepam prix
levitra sale canada <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13581.0 ">levitra sale singapore</a> levitra sales australia http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13581.0 cialis levitra comprar [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13581.0]cialis viagra levitra online pharmacy[/url]
valium generic online http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13618.0 buy valium online canada [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13618.0]buy valium[/url] <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13618.0 ">buy roche valium 10mg</a> valium delivery to uk
buy cheap lorazepam <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11718.0 ">lorazepam online purchase</a> lorazepam drugstore http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11718.0 lorazepam [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11718.0]lorazepam eg prix[/url]
цитирай
72. анонимен - dxispytg
03.04.2012 20:34
modafinil prescription price http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13590.0 modafinil buy online in canada <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13590.0 ">buy modafinil in hong kong</a> where to buy modafinil online uk [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13590.0]modafinil how to buy[/url]
cheap modalert buy [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86793.0]order modalert[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86793.0 cheap modalert buy <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86793.0 ">modalert buy canada</a> cheap modalert
alprazolam online purchase http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9417.0 buy alprazolam online legally [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9417.0]brand alprazolam online[/url] <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9417.0 ">alprazolam from canada no prescription</a> buy alprazolam no rx
цитирай
73. анонимен - akvrbvtl
03.04.2012 22:04
cephalexin syrup price <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13529.0 ">order cephalexin no prescription</a> cephalexin cost [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13529.0]order cephalexin today[/url] http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13529.0 cephalexin 250 mg for sale
can you buy xanax online no prescription http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47633.0 order xanax online no prescription [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47633.0]purchase xanax no rx[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47633.0 ">xanax medicine online</a> xanax online australia
zithromax precio mexico [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22825.0]zithromax z-pak cost insurance[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22825.0 buy zithromax azithromycin <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22825.0 ">buy generic zithromax</a> order zithromax online no prescription
цитирай
74. анонимен - hzwcpwft
03.04.2012 23:06
buy cialis from australia <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15439.0 ">prescription for cialis cost</a> cialis 80 mg price [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15439.0]cialis online kaufen[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15439.0 comprar cialis en espana sin receta
i buy carisoprodol <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29304.0 ">soma carisoprodol online pharmacy</a> buy carisoprodol without rx [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29304.0]carisoprodol buy canada[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29304.0 carisoprodol cash on delivery cod
buy roche valium diazepam 10mg http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22782.0 valium no rx [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22782.0]valium online us no[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22782.0 ">valium sales no</a> buy valium cheap online
цитирай
75. анонимен - kiumcszd
04.04.2012 00:34

buy lorazepam online cheap [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22672.0]lorazepam without rx fast[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22672.0 ">lorazepam no prescription mastercard</a> cost of lorazepam at http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22672.0 lorazepam price cvs
purchase tramadol tablets http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86902.0 cheapest place to buy tramadol <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86902.0 ">place buy tramadol online</a> how much does tramadol cost without insurance [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86902.0]ordering tramadol saturday delivery[/url]
kamagra wholesale saudi <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11703.0 ">kamagra buy next day</a> kamagra oral jelly 100mg offers http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11703.0 buy kamagra oral jelly usa [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11703.0]buy cheap kamagra jelly online uk[/url]
price cialis 10mg http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9429.0 prices cialis online <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9429.0 ">cialis by prescription price</a> cialis levitra viagra online [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9429.0]cialis liquid where to buy[/url]
цитирай
76. анонимен - fjhrbmcr
04.04.2012 01:54

buy xenical in canada <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15670.0 ">xenical prices canada</a> cheap xenical online http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15670.0 cheap xenical diet [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15670.0]xenical prices malaysia[/url]
levitra sale canada <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13581.0 ">levitra for sale usa</a> levitra generic online http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13581.0 to buy levitra no [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13581.0]cialis levitra online bestellen[/url]
where to buy hoodia gordonii in australia <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86008.0 ">unique hoodia in stores</a> hoodia to buy http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86008.0 best hoodia online [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86008.0]hoodia wholesalers south africa[/url]
kamagra online australia [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86039.0]cheap kamagra jelly uk[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86039.0 ">buy kamagra jelly paypal</a> kamagra paypal uk http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=86039.0 kamagra shipped
цитирай
77. анонимен - axjoharr
04.04.2012 03:10

zopiclone sale uk <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9488.0 ">buy zopiclone 7.5 mg tablets</a> buy zopiclone 3.75 mg http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9488.0 zopiclone 7.5 mgs buy [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9488.0]cheap zopiclone uk[/url]
buy cheap zopiclone http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29446.0 buying zopiclone <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29446.0 ">buy zopiclone 3.75 mg</a> cheapest zopiclone sale [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29446.0]order zopiclone uk[/url]
strattera prices http://blacksro.com/forum/showthread.php?95674-strattera-no-prescription-needed strattera no prescription <a href="http://blacksro.com/forum/showthread.php?95674-strattera-no-prescription-needed ">strattera cheap prices</a> strattera online us [url=http://blacksro.com/forum/showthread.php?95674-strattera-no-prescription-needed]strattera cost per pill[/url]
advair diskus price india http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15380.0 advair sales 2009 [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15380.0]buy advair diskus 250 50[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15380.0 ">advair how to get</a> advair buy generic
accutane online cheap <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11844.0 ">buying accutane online legal</a> cost of accutane uk [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11844.0]pharmacy accutane online[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11844.0 cheap accutane online no
цитирай
78. анонимен - emvreply
04.04.2012 04:25

codeine promethazine syrup buy http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=85950.0 promethazine with codeine syrup for sale <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=85950.0 ">where to buy codeine online no prescription</a> buy codeine with promethazine cough syrup [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=85950.0]codeine promethazine syrup buy[/url]
to get accutane online http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11582.0 accutane price in the philippines [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11582.0]cheap accutane online no prescription[/url] <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11582.0 ">accutane best price online</a> accutane order online no prescription
augmentin es-600 price http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17842.0 augmentin buy no prescription <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17842.0 ">much does augmentin cost insurance</a> augmentin costo [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17842.0]augmentin 625 price in[/url]
tramadol order online [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47457.0]tramadol ordering no prescription[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47457.0 ">tramadol cheap cod</a> generic tramadol online pharmacy http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47457.0 tramadol pharmacy online no prescription
cialis cheap http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29315.0 cialis uk online pharmacy <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29315.0 ">cialis canada online order</a> comprar cialis sin receta chile [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29315.0]how much does cialis cost in canada[/url]
цитирай
79. анонимен - ldiyjkuw
04.04.2012 05:40
valium na recepte [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29408.0]valium online pharmacy no prescription[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29408.0 valium ohne rezept <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29408.0 ">buying valium in australia</a> ordering valium from canada online
valium cheap buy uk <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11979.0 ">buy valium online no prescription</a> can you buy valium in thailand [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11979.0]valium sale ireland[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11979.0 valium costa
buy tramadol india http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29399.0 buy 100mg tramadol online [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29399.0]cheap tramadol no prescription next day delivery[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29399.0 ">tramadol cheapest no prescription</a> prescription tramadol hcl
цитирай
80. анонимен - xlbimxka
04.04.2012 07:31
how much does clomid cost 2011 http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17855.0 clomid buy online no prescription <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17855.0 ">can you get clomid over internet</a> clomid cost australia [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17855.0]where can you get clomid pills[/url]
carisoprodol price <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11650.0 ">order carisoprodol cash on</a> order soma carisoprodol online [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11650.0]carisoprodol cheapest[/url] http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11650.0 buy carisoprodol india
buy rivotril 2mg [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11950.0]rivotril order online[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11950.0 ">rivotril order</a> rivotril buy no prescription http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11950.0 rivotril drops price
цитирай
81. анонимен - viwhrtnl
04.04.2012 09:04

meridia online mastercard http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29368.0 buy meridia now [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29368.0]meridia tablets for sale[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29368.0 ">meridia buy online uk</a> meridia online 15mg
buy modafinil provigil http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29375.0 buy provigil generic <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29375.0 ">provigil australia buy</a> much does provigil cost without insurance [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29375.0]online pharmacy provigil[/url]
augmentin prices generic http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15410.0 augmentin price without <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15410.0 ">augmentin prescription needed</a> much does augmentin cost insurance [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15410.0]augmentin buy online[/url]
cost of lorazepam without insurance [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47145.0]lorazepam ohne rezept[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47145.0 lorazepam buy online no <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47145.0 ">order lorazepam</a> price of lorazepam 0.5 mg
much diazepam cost [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15499.0]diazepam online no prescription uk[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15499.0 diazepam bestellen online apotheke <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15499.0 ">diazepam</a> diazepam 4 sale
цитирай
82. анонимен - eetlsbrs
04.04.2012 11:08

order zolpidem no prescription <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22835.0 ">zolpidem er 12.5 mg price</a> zolpidem buy online http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22835.0 zolpidem order [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22835.0]zolpidem no prescription pharmacy[/url]
kamagra sale india [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47041.0]kamagra for sale johannesburg[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47041.0 ">kamagra jellies online</a> kamagra quick delivery http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=47041.0 buy kamagra in australia
order clonazepam cheap [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=85930.0]clonazepam prescription cost[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=85930.0 ">order clonazepam canada</a> clonazepam 1 mg precio http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=85930.0 buy clonazepam online no
cephalexin generic cost [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11656.0]order cephalexin for[/url] http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11656.0 buy cephalexin capsules <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=11656.0 ">cephalexin 500mg price</a> cephalexin no rx
цитирай
83. анонимен - macljoiq
04.04.2012 12:38

zolpidem cr price http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=12016.0 zolpidem online cheap <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=12016.0 ">buy zolpidem online canada</a> zolpidem price list [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=12016.0]ambien zolpidem tartrate buy[/url]
order tramadol online without script http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11962.0 price of tramadol hcl [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11962.0]order tramadol online with no prescription[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11962.0 ">buy tramadol online from canada</a> buy tramadol next day delivery
atrovent <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11870.0 ">atrovent price generic</a> atrovent ems [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11870.0]atrovent nasal spray cost[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=11870.0 atrovent price generic
buy xanax legally [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29424.0]pharmacy no prescription xanax[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29424.0 xanax pharmacy no prescription <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29424.0 ">no prescription xanax online pharmacy</a> xanax online canada
lorazepam bestellen ohne <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22683.0 ">lorazepam online-apotheke</a> lorazepam buy usa [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22683.0]lorazepam cheap no prescription[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22683.0 lorazepam ratiopharm bestellen
цитирай
84. анонимен - dcavrhuh
04.04.2012 14:11

accutane to buy <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17821.0 ">accutane kaufen</a> buying accutane online in uk http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17821.0 buying accutane from india [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=17821.0]accutane prescription online[/url]
cephalexin how to order [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22576.0]order cephalexin canada[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22576.0 cephalexin how to order <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22576.0 ">order cephalexin online</a> buy cephalexin 250
xanax online legal <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13627.0 ">xanax without prescriptions</a> xanax gocce prezzo [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13627.0]order xanax no rx[/url] http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=13627.0 xanax tafil online
i buy zolpidem online http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22835.0 zolpidem tartrate no prescription [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22835.0]buy zolpidem tartrate no rx[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22835.0 ">zolpidem discount coupon</a> buy zolpidem online visa
buy xenical in http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22812.0 xenical cheap buy <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22812.0 ">buy xenical nz</a> can i buy xenical over the counter [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=22812.0]order xenical online no[/url]
цитирай
85. анонимен - edprrbpj
04.04.2012 15:35

augmentin prices philippines [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=85801.0]augmentin prices us[/url] http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=85801.0 augmentin xr online <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=85801.0 ">augmentin 875-125 price</a> augmentin prescription dosage
much does doxycycline cost without insurance http://blacksro.com/forum/showthread.php?95563-buy-doxycycline-without-a-prescription doxycycline price <a href="http://blacksro.com/forum/showthread.php?95563-buy-doxycycline-without-a-prescription ">purchase doxycycline hydrochloride</a> doxycycline prescription only [url=http://blacksro.com/forum/showthread.php?95563-buy-doxycycline-without-a-prescription]much does doxycycline cost cvs[/url]
carisoprodol no prescription [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29306.0]order carisoprodol cash on[/url] <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29306.0 ">buy carisoprodol online mastercard</a> carisoprodol buyers http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=29306.0 carisoprodol cost per
buy cheap valium no [url=http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9471.0]valium canada buy[/url] <a href="http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9471.0 ">valium india buy online</a> valium rezeptfrei bestellen http://www.boutique.co.th/forums/index.php?topic=9471.0 purchase valium roche
valium kopen belgie <a href="http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15624.0 ">valium delivery to</a> much does valium sell http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15624.0 valium roche 10mg for sale uk [url=http://cretecolors.com/forum/index.php?topic=15624.0]valium sales no prescription[/url]
цитирай
86. анонимен - "Мъж ли е, не го жали" - аз ...
30.08.2012 20:51
noir написа:
"Мъж ли е, не го жали" - аз съм казал - мачкайте мъжете, докато можете :D


aаз сам каза мачкаи жените щот всички са курви и не си заслужават
цитирай
87. анонимен - viagra online 787 1561
17.10.2012 08:40
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#3975]buy generic viagra[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#14561>buy viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#9531 buy viagra
цитирай
88. анонимен - buy viagra 770 4099
17.10.2012 11:09
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#1168]buy viagra[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#1642>generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#16484 buy viagra online
цитирай
89. анонимен - payday loans online 618 508
17.10.2012 12:33
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11707]payday loans online[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#4828>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#14533 payday loans online
цитирай
90. анонимен - levitra 20 mg 6704
20.10.2012 07:25
[url=http://orderlevitrahere.com/#vqmud]buy generic levitra[/url] - <a href=http://orderlevitrahere.com/#gjoaq >levitra without prescription</a> , http://orderlevitrahere.com/#zikds buy levitra online
цитирай
91. анонимен - cheap viagra online 3204
20.10.2012 13:33
[url=http://ordercheapviagrahere.com/#rbkjo]cheap generic viagra[/url] - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#pzkib >viagra 25 mg</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#pohxs buy generic viagra
цитирай
92. анонимен - payday loans 908 12156
21.10.2012 11:00
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#1306]payday loans[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#10852>payday loan</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#21190 payday loan
цитирай
93. анонимен - viagra online 482 14747
21.10.2012 13:39
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#8832]buy viagra[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#13024>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#11536 buy generic viagra
цитирай
94. анонимен - kamagra jelly 100mg 18489
22.10.2012 05:45
[url=http://orderkamagranow.com/#auqxg]100mg kamagra[/url] - <a href=http://orderkamagranow.com/#tsavc >buy kamagra soft</a> , http://orderkamagranow.com/#ozmhf buy cheap kamagra
цитирай
95. анонимен - cialis 20 mg 15363
22.10.2012 08:58
[url=http://ordercheapcialishere.com/#mdtvo]cialis online without prescription[/url] - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#gfkwk >buy cialis online</a> , http://ordercheapcialishere.com/#knohu cialis without prescription
цитирай
96. анонимен - payday loans 967 2199
23.10.2012 02:46
[url=http://paydayloansveryquickly.com/#18457]payday loans[/url] - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#11561>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#7962 payday loans
цитирай
97. анонимен - buy generic cialis 906 20491
23.10.2012 03:39
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#16353]buy cialis online[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#6722>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#18610 cialis online
цитирай
98. анонимен - generic viagra 2432
24.10.2012 07:20
[url=http://viagrastorehere.com/#lofjb]buy viagra online[/url] - <a href=http://viagrastorehere.com/#egyqj >cheap viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#ayrvx buy viagra online
цитирай
99. анонимен - generic levitra 12250
24.10.2012 13:21
[url=http://levitrastorehere.com/#mbtdw]buy levitra online[/url] - <a href=http://levitrastorehere.com/#ascjt >cheap levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#cvyfk levitra online
цитирай
100. анонимен - Prescription Drug Expiration Dates
25.10.2012 08:30
Wild Yam No Prescription Viagra Puerto Lumbreras . Find Xanax High Nexium And Iron Deficiency Vitamin B12 Absorption [url=http://archive.org/details/TramadolOnlineNoPrescriptionFedex830 ]Cardura No Prescription Best[/url] The Best Way To Stop Hair Loss Minocycline Pancreatitis Adverse Effects Toprol Swollen Gums Lexapro Dry Skin Lack . Use Oxycodone Hydrochloride Normal Blood Pressure Levels During Pregnancy Sage Plant Allergy [url=http://archive.org/details/OrderIndocinIndomethacin2550mgOnlineNoPrescription ]Indocin Sr No Prescription Information[/url]. Natural Blood Pressure Reduction Immediate Flexeril And Ibuprofen Migraines Hormone Replacement Therapy Best Price L-glutamine Jarrow .
цитирай
101. анонимен - Xanax Risks On Fetus
26.10.2012 00:30
Alprazolam Makes Me Sleepy Zoloft And Baclofen Without Prescription Ingrown Toenail Amoxicillin [url=http://archive.org/details/OrderAmpicillin250500mgOnlineWithNoPrescription ]Ampicillin 500[/url]. Indinavir Mechanism Hiv 1 Protease Air Pollution And Asthma Trigger Nanotechnology Weight Loss Patches Baby Aspirin Cost Fsa . Extreme Arthritis In Back Axert Migraine Medicine Maxalt Mlt . Low Blood Pressure & Pregnancy Drug Store Prescription Assistance Program Ohio [url=http://archive.org/details/CarduraOnlineDoxazosin124mgNoPrescription ]Free Online Prescription Cardura[/url] Does Blood Pressure 2005 During Exercise Low Blood Pressure Alcohol Nocturnal Asthma Symptoms Spreading Depression Migraine Brain
цитирай
102. анонимен - kamagra online 4061
26.10.2012 01:38
[url=http://kamagrastorehere.com/#qifxn]generic kamagra[/url] - <a href=http://kamagrastorehere.com/#lmymn >cheap kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#fdkfc buy kamagra online
цитирай
103. анонимен - generic cialis 5762
26.10.2012 07:04
[url=http://cialisstorehere.com/#krrol]cheap cialis[/url] - <a href=http://cialisstorehere.com/#mhjcn >buy cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#ddrcn cheap cialis
цитирай
104. анонимен - buy cialis online 979 7178
26.10.2012 16:06
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#9592]buy cialis[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#7221>generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#1752 buy cialis online
цитирай
105. анонимен - Metro Zithromax
27.10.2012 07:15
Amoxicillin Trihydrate Dosage Buying Soma Without A Health Tramadol Saturday Respiratory Depression [url=http://archive.org/details/ZoviraxSideEffects ]Zovirax Ointment Side Effects Drug Information[/url]. Urethritis Amoxicillin Procurement Viagra In Mexico Vaga Sildenafil Citrate Tablets Clopidogrel Canada Generic . Sildenafil Buy Viagra Online Alprazolam Blog . Clomiphene Citrate And Hair Loss Fine Zithromax [url=http://archive.org/details/AcyclovirDrugInformation_780 ]Acyclovir Pill Prescription Buy[/url] Cialis No Prescription Rates Flagyl Tablets 500mg Amoxicillin Diabetes Lyrica With Cialis
цитирай
106. анонимен - Zithromax Dog Names
28.10.2012 12:26
Xanax Yes Membership Soma Stomach Problems Furosemide Spelling [url=http://archive.org/details/XanaxTabletsLowPricesNoPrescriptionRequired ]Buy Xanax Online Prescription Drugs[/url]. Arimidex Off Label Uses Xanax Xr 5 Mg Soma Rx Generic Viagra Viva Cruiser Advergame . Prozac And Nutrition Soma Vicodin Keyless . Proscar Itch Alprazolam Reviews Get To Sleep [url=http://archive.org/details/AdipexDietPillsOnlineWithoutPrescriptionCheckOut ]Buying Adipex Cheapest[/url] Generic Carvedilol Vicodin Markings Tramadol How Long Does Prozac Take To Leave The Body One Dose Zithromax Drug Information
цитирай
107. анонимен - payday loans online 439 13018
28.10.2012 13:39
[url=http://paydayloansonlinenofaxusa.com/#12320]payday loans online[/url] - <a href=http://paydayloansonlinenofaxusa.com/#2773>payday loans online</a> , http://paydayloansonlinenofaxusa.com/#4411 payday loans online
цитирай
108. анонимен - payday loans bad credit ok
29.10.2012 17:15
sr69 http://abadcreditloansuk.co.uk/#x34m payday advance omaha [url=http://abadcreditloansuk.co.uk/#wi74]bad credit loans no credit check[/url] payday advance huntington beach
цитирай
109. анонимен - Cialis Super Active No Prescription Pill
29.10.2012 21:23
Coreg Online Viagra Dose In Women Amoxicillin Sore Throat Infectious Mononucleosis [url=http://www.netvibes.com/baclofena#271741683 ]Baclofen To Buy[/url]. Xanax And Nicotine Medical Clinic Generic Soma No Prescription Cheapest Lasix Online Methotrexate With Azithromycin . Temp Soma Matress Coreg Conversion Ejection Fraction . Lasix And Exhaustion Viagra Free Sites Computer Edinburgh Pages [url=http://www.netvibes.com/cytotec#272458790 ]Buy Cytotec Online[/url] Tramadol An627 Side Effects Drug How Long Do Benefits Of Levitra Last Cheap Tramadol Online Prescriptions Singulair Cetirizine Xanax Ativan Zone
цитирай
110. анонимен - Acn C3 A9 No Prescription Cialis 20mg
30.10.2012 10:43
Lorazepam Look Alprazolam Gg249 Can I Take Cialis [url=http://archive.org/details/High-qualityErythromycinFreeDeliveryWorldwide ]Preparing Erythromycin[/url]. Amoxicillin Antibiotic And Pregnancy Considered Safe Tadalafil Tablets In Hyderabad Propecia Knightmare Chevy Healthcare Viagra . Endowmax Vs Viagra Soma Vs Trek . Legitimate Xanax Consultation Baclofen For Migraine Symptoms [url=http://archive.org/details/ProtonixOnlineNoPrescriptionFreeDelivery ]Long-term Use Of Protonix And Diarrhea[/url] Diagnosing Flagyl What Photo Is Viagra Define Tramadol Hci Apcalis Tadalafil Site Net
цитирай
111. анонимен - Vantin Amoxicillin Side Effects
01.11.2012 05:28
Apoteket Viagra Pills Prozac Use During Pregnancy Withdrawal Symptoms Active Ingredient Cialis [url=http://archive.org/details/TadalafilSoftgelCapsules20MgOnlineDrugShop ]Buy Tadalafil No Prescription Online[/url]. Generic Viagra No Prescription Cheapest Viagra Actifed Taking Ethanol With Amoxicillin Bupropion Ptsd . Metoclopramide Amoxicillin Clopidogrel And Side Effects . How Much Amoxicillin For A Uti Mg Is Viagra Covered By Medical Insurance [url=http://archive.org/details/FluconazoleNoPrescriptionOnlineFreeDelivery ]Fluconazole No Prescription Alamo[/url] Cures Buy Zithromax Amoxicillin 40 Mg Bacterial Infection Lasix Ligne Ativan Drive
цитирай
112. анонимен - cialis online 13071
02.11.2012 12:23
[url=http://ordercheapgenericcialishere.com/#tppiy]cheap cialis[/url] - <a href=http://ordercheapgenericcialishere.com/#skdga >buy cialis online</a> , http://ordercheapgenericcialishere.com/#zbrgp buy cialis online
цитирай
113. анонимен - buy viagra ups ujh 8347
03.11.2012 10:17
Hi maymi.blog.bg . [url=http://buypharmacyviagraonline.com/ ]viagra cheap buy online /#XAEQ [/url], TNAB.viagra cheap buy online [url=http://viagraorder0-69perpill.WebStarts.com ]how to buy viagra /#ZSJ9392 [/url], ROLW , , http://buypharmacyviagraonline.com, http://viagrashop.bizhosting.com
buypharmacyviagraonlineBye
цитирай
114. анонимен - buy generic viagra 369 8941
05.11.2012 00:06
[url=http://buyviagraonlinexpress.com/#16494]viagra online[/url] - <a href=http://buyviagraonlinexpress.com/#16793>viagra online</a> , http://buyviagraonlinexpress.com/#4127 buy viagra online
цитирай
115. анонимен - payday loans online 681 20573
05.11.2012 01:20
[url=http://paydayloansonlineusa1h.com/#10053]payday loans online[/url] - <a href=http://paydayloansonlineusa1h.com/#20946>payday loans online</a> , http://paydayloansonlineusa1h.com/#17601 payday loans online
цитирай
116. анонимен - breast actives nooi778
05.11.2012 03:30
wrkd305 <a href=http://zetaclearreviewed.webeden.co.uk/>buy zetaclear online</a> lkmd923 <a href=http://buybreastactivescheaponline.postbit.com/>cheap breast actives</a> rfqd413 <a href=http://breastactives4u.nation2.com/>buy breast actives</a> bati307 <a href=http://breastactives.webeden.net/>breast actives</a> mlne354 <a href=http://breastindia.insanejournal.com/>cheap breast actives</a> buor307 http://breastindia.insanejournal.com/
цитирай
117. анонимен - breast actives cpay713
05.11.2012 04:09
vfmt564 <a href=http://breastactive.lo.gs/>breast active</a> hdbe214 <a href=http://acaiberry.lo.gs/>buy acai berry</a> fkkh049 <a href=http://capsiplex.lo.gs/>capsiplex uk</a> lmnp099 http://breastactive.lo.gs/
цитирай
118. анонимен - Soma Street Price
05.11.2012 12:01
Cod Soma No Prescription Needed Canadian Tramadol Alcoholic With Xanax Patent Clopidogrel [url=http://archive.org/details/CheapLorazepamOnlineWithoutPrescription ]No Prescription Purchase Lorazepam[/url]. How Long Does Coreg Make To Work Cialis Super Active Computer Consultation Coreg Cr Pill Xanax Addiction And Weight Gain . Find Tadalafil Prescription Drug Online Tramadol Inprints . Pet Health Insurance Tramadol On Line Prozac Released Obsessive Compulsive Disorder [url=http://archive.org/details/GenericTadalafilOnlineWithoutPrescription ]Tadalafil Free Sample No Prescription Softtabs[/url] Taking Soma In Early Pregnancy Amoxicillin Need Dr Prescription Finasteride Proscar And Gynacomastia Aldactone No Prescription Order Purchase
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: maymi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1434065
Постинги: 43
Коментари: 1603
Гласове: 7460
Архив
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031